Ajankohtaista!

Uusia majoitustiloja

Pirinpuisto

fi en 
Parkkilantie 616, 93100 Pudasjärvi
Puh. 0400 109006

Pirinpuisto sijaitsee luonnonrauhassa omalla laajalla tontilla Iijoen rannalla n. 7 km:n päässä Pudasjärven keskustasta. Siisti ja remontoitu kiinteistö tarjoaa ympäri vuoden majoitustiloja sekä ryhmille että yksittäismatkailijoille. Se sopii hyvin esim. komennusmiesten lyhyt- tai pitkäaikaiseen asumiseen sekä kalastaville asiakkaille.

Pirinpuistossa on 13 majoitushuonetta, joissa on makuupaikat 1–5 hengelle, pöytä, säilytyskaapit ja jääkaappi. Vieraiden käytettävissä on runsaasti wc- ja suihkutiloja, oleskelu-/tv-tila, kaksi terassia, ruokailutila ja keittiö, jossa on jääkaappi/pakastin, liesi, uuni, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin, astiat ja astianpesukone. Rakennuksessa on myös saunatila, pesukone ja kuivatushuone. Käytettävissä on langaton internet. Rakennukseen on kolme sisäänkäyntiä, ja se on tarpeen mukaan jaettavissa eri osiin.

Pirinpuisto tarjoaa asukkailleen hyvät mahdollisuudet koskikalastukseen heti majoituspaikan edessä, sillä tontti rajoittuu Iijokeen. Tontilta on koskiosuutta useampi kilometri. Suomen suosituimman kalavesistön alueella voi kalastaa perhostellen, uistellen tai veneellä. Joen monipuoliseen kalakantaan kuuluvat mm. taimen, harjus ja siika, ja se tarjoaa mahdollisuudet suureenkin saaliiseen. Vuokrattavana on veneitä ja moottoreita sekä kalastusvälineitä.

Pirinpuistossa on hyvät paikoitustilat myös busseille, ja paikoitusalueella on lämmityspistokkeet autoille. Pirinpuisto soveltuu mainiosti myös liikuntaesteisille, sillä rakennus on esteetön: siinä on pyörätuoliluiskat, ja kaikissa wc- ja suihkutiloissa on invavarustelu.

JYRKKÄKOSKI OY/Jyrkkäkoski Camping
Jyrkkäkoskentie 122, FI-93100 PUDASJÄRVI
Puh./Tel. +358 400 109006